top of page

Giv 24 Timer 2021

9. juni 2021

24 Timer nærmer sig for 11. gang

De sidste forberedelser til Giv 24 Timer til syge Børn er i fuldt gang. I år mangler vi en totalsponsor til det samlede kilometertal. Der ligger mellem 5.000 km og 7.000 km. Det ville være skønt, hvis nogen kunne skaffe en eller flere, eks 1 kr. eller mindre pr. km. Gerne mere.

De endelige tilladelser er i hus, og således bliver retningslinierne i henhold til coronaen tjekket. På rostadion er der med køkken og opholdsrum er ca. 100 kvm. Der må derfor være 50 personer i lokalet, da vi benytter 2 kvm. reglen. De øvrige rum (omklædning m.m.) er det 4 kvm. reglen, der gælder. Det er markeret ved hvert enkelt rum, hvor mange, der må være. Der bære mundbind og der er håndsprit til rådighed.

I år har Sebastian fået sig etableret i Æblehaven, hvor han sælger herlige forfriskninger. Giv 24 Timer kommer næsten til at indvi Æblehaven. Jeg har snakket lidt med Sebastian om næste år. Æblehaven er et glimrende sted for et pistop. Måske kunne vi starte og slutte der. Til den tid er der også toiletter.

Evt. overnatning kan fortsat foregå på rostadion.

I det omfang, der bliver sponsoreret, vil der være frugt og forfriskninger, måske pizza og morgenbrød, men også sponsorerne er mærket af coronaen.

Skulle der forekommer fejl og forglemmelser, skyldes det måske mine mange besøg på Skejby, med hjertesvigt, ustabil puls, hjertescanning hæmokromatose, scanning for mulig diabetes og osteporose, og hvad der ellers kan være.

Så måske bliver jeg mest tilskuer i weekenden.


Her venter Sebastian i Æblehaven

Comments


Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page