top of page

Giv 24 Timer 2023

19. juni 2021

Så er starten gået til 24 Timer


Kære alle deltagere i giv 24 timer 2023

Med jeres og sponsorerne store opbakning, fik vi afviklet Giv 24 Timer til Syge Børn med stor succes.

Det er første gang, Vorherre også har ladet solen skinne over Giv 24 Timer, lige bortset fra en forfriskende byge tidligt søndag morgen. Jeg får først det endelige resultat, når alle km-sponsorater er indbetalt, så det pusler jeg med i den kommende tid. Indtil nu er der kommet 29.275 kr. ind på kontoen, så det tegner rigtig godt. Der har været 75 deltager, og dejligt mange børn med forældre.

Mit cykelhold


Jeg har ikke fået opgjort det totale km-tal, men årets udgave blev vundet af Tan Tosti med 352 km. Egentlig satsede han på alle 24 timer og et angreb på min rekord, han omkring midnat gav kroppen op. Han forsøgte sig også sidste år, men måtte også opgive. Så mine 637 km er fortsat rekord.

Alle kan deltage i Giv 24 Timer


Desværre havde vi styrt i år. Der var 3 ryttere indblandet. En slap med skrammer og en forskrækkelse. En fik hjernerystelse og flere brækkede ribben, mens den sidste og brækkede flere ribben og beskadigede en lunge. Jeg har haft kontakt med de to indlagte, der begge er ved godt mod. Desværre en rigtig træls afslutning på Giv 24 Timer for deres vedkommende. Vi ønsker dem herfra rigtig god bedring, og ønsker dem velkommen igen næste år.

Så er TV2 Østjylland på plettet


I år havde vi besøg af TV2Østjylland. Indslaget kan ses her: https://www.tv2ostjylland.dk/nyheder/18-06-2023/1820/soendag-den-18-juni-2023-1820

I år blev vi overvældet af sponsorgaver fra Sport 24 Skanderborg, og Intersport Ryesgade i Aarhus. Der er mange uafhentede gaver, gavekort, 3-pak sportsstrømper og cykelflasker og jeg forsøger at kontakte de pågældende. Gaver blev udtrukket på startnumrene, og de kommer også her senere.

Her på siden og på Facebook-siden kommer der løbende opdateringer.


Der er så mange ting, der kan gøre en trist, men der er mange flere ting, der kan gøre en så glad!


Nu skulle jeg så lige ind og redigere min rekord, så jeg laver lige en tilføjelse.

Nu har vi også siddet og læst alle de skønne opslag og tilbagemeldinger vi har fået fra deltagere, og det er vores drivkraft til at fortsætte så længe I er med. Vi får også mange opslag, der anerkender og roser Giv 24 Timer. Det varmer og glæder os meget. Men husk! Giv 24 Timer er ikke noget uden jer!

Commentaires


Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page