top of page

Giv 24 Timer afsluttet

11. november 2020

Endelig kunne vi afslutte Giv 24 Timer til Syge Børn 2020 med overrækkelse af sponsorcheck. I anledning af corona-restriktioner, måtte vi kun samles 10 personer, som jeg havde indbudt, men stort set hele hjerteholdet mødte op efter onsdagsturen. De måtte holde sig lidt i baggrunden i baggrunden. Det blev en kold oplevelse, men der var også kolde kontanter til Bente Majgaard, afdelingssygeplejerske på Akut Børnemodtagelse. Min hjerteven og gamle elev, Egon Jørgensen havde i årets løb sit helt specielle sponsorat. På vores cykelture havde han samlet øldåser ude i vejkanten. Vi andre nøjedes med at pege. Men pantet gik ikke i Egons egne lommer. Han donerede den samlede dåsepant, 1.000 kr. til Giv 24 Timer til Syge Børn 2020. Årets check blev på 25.075 kr. og således blev det samlede beløb på 26.075 kr. Giv 24 Timers hovedsponsor LB Forsikring A/S, i gammel tale Lærerstandens Brandforsikring, donerede 10.000 kr. Resten er kommet ind fra deltagergebyr, som ikke cyklede og andre. Således 10 års jubilæet med et samlet beløb på 496.584 kr. Vi nåede ikke den ½ million, men det gør vi næste år.
Bente Majgaard takkede rørt over beløbet, og kunne oplyste, at sidste års sponsorat er gået til indkøb af virtuelle briller, som børn kan få på, når de skal have taget blodprøver eller gennemgå en ubehagelig undersøgelse. Jeg er selv meget rørt over den godgørenhed der vises med sponsorater og den glæde pengene bliver modtaget af af Bente Majgaard, og mest.

Den glæde at kunne lindre børns indlæggelse på Akut Børnemodtagelse.

Den lille reception sluttede med pizzasnegle og grønsag tærte nybagt i mor Karens køkken. Giv 24 Timer til Syge Børn 2021 planlægges til weekenden før skoleferien.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page