top of page

Hver dag en nydelse

4. oktober 2022


Langs motorvejen er der en servicevej, som bare er ideel for cykelryttere. Ingen trafik, og på min rute nedad hele vejen.


Det er helt fantastisk, som livets gavebod er åben. Her på Mallorca har vi strålende solskin og varme. På Horizonte har vi personlig varme. Hver dag dukker en ny person op, der lige skal give en velkomstkrammer. Vi nyder hver dag, selv om det er en udfordring. Det dejlige morgenbord med det, vi sætter pris på, men altid kommer der for meget på tallerkenen. Og så det venlige personale, der altid søger øjenkontakt med et godmorgen og dejligt smil i øjnene. Om aftenen gentager udfordringen sig. Vi lever som grever og baroner. Jeg har det lidt svært med personalet. De er tjenere, og det kan godt forstås som tyende. Men her er de personlige venner.

Indtil nu har dagen haft en fast rutine. I løbet af formiddagen gør vi klar til dagens øvrige udfordringer. Vi beslutter, hvor den afsluttende fadøl/hvidvin skal indtages. Det er jo en seriøs opgave. Karen planlægger sin bytur, og jeg tager min sædvanlige cykeltur på 71 km.

Jeg har jo så, som gammel cykelrytter lavet en utilgivelig bommert. Da der ikke var ledige cykler hos Oscar, måtte jeg tage en, der var et nummer for lille. Det har givet en ny kørestilling og resulteret i andre muskeludfordringer i lårbasserne. Det er meget ømme, og går i krampe. Det giver også en anden siddestilling, som har forårsager et par smertefulde siddesår. Nå, men man kan ikke få alt, man ønsker sig. I dag oplevede jeg et fantastisk naturfænomen. Jeg glædede mig over at have medvind på hjemture, men det skiftede brat. Jeg kørte langs lufthavnen med dejlig rygvind, og en fadøl i vente. Pludselig, i et splitsekund, var der stiv modvind. Flyene skiftede også startretning. Det var meget underligt. Hjemme så jeg et opslag i elevatoren om noget aqua, vand, som jeg ikke rigtig hæftede mig ved. Det gjorde jeg så, da jeg tog bad, og der kun var koldt vand. Sådan har hver dag sine oplevelse. Nu er er en time til, vi skal spise igen.Comments


Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page