top of page

Lokumsaftaler

13. maj 2024


Måske skulle vi gøre som i Hughada Lufthavn?


Toiletter i Silkeborg er den store nyhedsserie i Midtjyllands Avis.

Således har avisens klummeskribent Christoffer Trane Løvstad henledt vores opmærksomhed på det hygiejniske niveau på Silkeborg Kommunes offentlige toiletter. Luk lokummerne, for der er nogen, der skider på væggene!

Altså luk lokummerne, er hans konklusion. Altså hvis der er nogle, som regel et fåtal, der ikke har moral og hygiejne på toiletterne, så skal flertallet heller ikke nyde godt af den service, som offentlige toiletter er.

Og jeg har selv kommenteret hans ultimative forslag. I øvrigt har jeg ofte besøgt offentlige toiletter i Silkeborg, men ikke mødt det, som Christoffer Trane Løvstad. Måske er det Mette Bøgvads fortjeneste?

Jeg har stor respekt for Mette Bøgvad, entreprenørchef på Entreprenørgården, der håndterer renholdelsen af de offentlige toiletter. Det er uacceptabelt, at de skal rengøre vægge for lort. Men heldigvis ser hun ikke kun lort, som Christoffer Trane Løvstad gør.

Nu har Midtjyllands Avis selv besøgt offentlige toiletter i Silkeborg. Jakob Munk Schmidt og fotograf Jakob Stigsen Andersens observationer, stemmer ikke helt overens med Christoffer Trane Løvstads beskrivelser.

Hvem har lorten?

I avisens leder maner chefredaktør Hans Krabbe fornuftigt til besindelse, og nuancerer problemet, så også det trængende, kan få afløb.

Nu har jeg i flere tilfælde beskæftiget mig om det latrinære område på min hjemmeside, og det giver mig anledning til at kommentere dette foto fra Hurghada lufthavn.

Hvor er det en befrielse, at det er forbudt at give drikkepenge! Men der står så en venlig mand inden for døren med en køkkenrulle, og der kan erhverves et par billetter mod et behørigt beløb, ikke drikkepenge. Det skal så understreges, at det var efter toiletbesøg, og der var toiletpapir til rådighed. Men efter håndvask, kunne en billet køkkenrulle købes. Drikkepenge? Nej, det er forbudt!

Comments


Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page