top of page

Lune dag i Portugal

14. juli 2022


Lige nu bevæger vi os kun på livets skyggesider


I denne uge har det mest stået på de store aktiviteter. Cykelen holder stille. Her er det rigtig lunt, 42ºC. I dag lidt vind, men den medbringer kun varme. Men vi er jo kørt efter varmen også, så vi nyder det. Egentlig ville det nok være kølende at komme ud på cyklen og få lidt vind i ansigtet, men uanset hvilken vej jeg kører, går det opad. Mod Mêda 8 km med stigninger op til 9%. Mod Penedono noget lignende. Så er man jo ødelagt inden man får begyndt. Selv min pacemaker strejker lidt i varmen. Jeg sidder åbenbart for stille på cyklen og bevægelserne er ikke nok til at aktivere den og sætte pulsen op. Og det ser jo dumt ud, når jeg sidder på cyklen og banker på brystet som en anden Tarzan, for at få den aktiveret, når man kører i gå-tempo. Jeg nøjes lige nu med at se Tour de France og danskernes imponerende præstationer.

I aftes gik Karen amok ved sengetid. Et lille sødt firben havde lagt sig til rette for natten på min hovedpude! Vi delte ikke hovedpude, men den blev venligt sat uden for døren. Sådan har vi mange sjove oplevelser.

I aften skal vi spise i Centro de Dia. Det bliver lidt af en opgave at kæmpe sig igennem 3 velsmagende retter.

Og de glemmer ikke. Jeg har stadig hæderspladsen. Utroligt. Det er 22 år siden.コメント


Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page