top of page

Ny dejlig dag

30. september 2021


Den gode stemning sættes af personalet her på Horizonte. Vi får så mange goder. Begrundelsen er:

Når det er jer, får I det bare til en anden pris!

Ellers bød dagen på en ny erkendelse.

Som barn syntes jeg altid skolevejen fra Østergaard til Ingstrup skole havde to næsten uoverstigelige bakker. Som voksen har jeg undret mig, for der er jo ikke nogen bakker.

For få år siden kørte jeg op ad militærbakken, og har gjort det mange gange, og det er et bjerg i min forstand, 5,1 km 5,8 % i gennemsnitstegning, maks. 9,3. Dengang var det hård kost. I dag er det en mega hård tur i laveste gear.

Herefter lidt ned og så op igen, inden den lange nedkørsel. Så til venstre ad lige landevej med 1-2% stigning, men med pænt tempo. I Puipunyent vendte jeg om, da det begyndte at stige pænt igen. Retur over militærbakken og kun 48 km/t, men med siddesår. I morgen truer det med regn, så må bagdelen lige heles.


Comments


Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page