top of page

Skønne Mallorca

21. oktober 2021

Alt er ved det gamle her på Mallorca. Plejer er en tradition. Således plejer vi at fejre Pias fødselsdag. Det gør vi også i år. Juanito giver champagne, som han plejer.

Vi plejer at spise pizza i Palma. Det gør vi så også. Farfar plejer at give ølbajer til børnebørnene, is. Det gør vi så også. Børnebørnene plejer at være i skumbad/boblebad hos os. Det er de så igen. Vi plejer at tage vores årlig Horizonte-foto. Det gør vi også. Alt er som det plejer. Det er videresendt til Horizonte med en varm hilsen til alt personale. Vi har fået flere tilbagemeldinger. Så det er også som det plejer. Vi plejer også at have en fælles familieudflugt. Nu var der tre biler til rådighed, så her er plejer også med.

Turen gik over militærbakken, Calvia, Es Capadelle, uden om Andratx, Estellencs, Banyalbufar, Port de Valdemossa, Valdamossa og hjem til frokost på Horizonte. Det var en erstatning for den aftensmad, vi sprang over, da vi spiste pizza. Således har vi igen taget vores skønne Mallorcas flotte bjergområder i Sera Tramuntane, de flotte klippekyster, set de maleriske byer, de store haciendaer ude i ingenting, kørt på de stejle, snoede bjergveje.

Det er lidt mærkeligt at tænke, at for få år siden foregik turen på cykel, dog ikke Port de Valldemossa, men la Calobra, Tyrens røvhul. Den er lidt værre. Selv militærbakken afkrævede en del respekt. Den har farmor og klaret i fin stil.

I Bonyalbufar var der tid til at nyde en forfriskning og en flot udsigt over den uberørte nordkyst.

Og der spilles og hygges, som det plejer. Og som det plejer. Lauge fører an i poolen. Han er ved at få svømmehud mellem tæerne og gæller, og de andre følger trop.

Flot klippekyst

Alle nyder klippekysten på hver sin måde

Voksenhygge

Børnehygge

Når poolen ikke er nok.

Hvad kan jeg klage over? Måske kunne baconen godt lige blive stegt lidt mere, men kun blomster til Horizonte.Comments


Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page