top of page

Store krammedag

1. oktober 2023


Efter en god nats søvn, kunne vi vågne op til en herlig solopgang over Mallorca. Morgenmaden blev den store krammedag. Vi mødte flere af vores gode venner, de ansatte på Horizonte. Vi fik også indtaget en skøn morgenmad, og nu er der mange gæster. Andreu havde skrevet, at Oscar stadig havde sine cykeludlejning i hotellets lokaler. Det blev så et besøg hos ham, men det er højsæson for cykeludlejning, så der var kun en cykel til mig til og med onsdag, men helt ok. Så indkøb i Porto Pi, og på hjemvejen fik jeg cyklen med. Turen op til værelse 506 udløste flere krammere fra rengøringspersonalet. Det er altså helt unikt, at møde de skønne mennesker, der bare sørger for, at vi altid har det godt. Man bliver lidt, meget rørt, over denne kærlige omsorg.

Jeg tog så min sædvanlige tur, uden egentlige bjerge, på 72 km. Alt gik bare perfekt på den nye cykel. Dog begyndte jeg at få lidt krampe de sidste 10 km. Jeg havde været for kålhøgen, og kørt i for højt gear. Det gik hel galt ve lyskrydset ført opkørslen til Horizonte. Jeg skulle stoppe for rødt lys, og straks gik begge mine lårmuskler i voldsom krampe. Efter meget besvær og smertefuld krampe, kom jeg af cyklen, og kunne meddele Karen, at jeg var i krampepause. Efter nogen tid, kunne jeg tage den sidste km op til Horizonte. Her mødte vi så hoteldirektøren Andreu, hans kone og deres to dejlige børn. Yngste skud på stammen, en lille skøn dreng. Han ville ikke slippe min pegefinger, og det varmer jo en farfar.

Og så krævede jeg en stor fadøl. Her fik vi hilst på en af de skønne tjenere/bartenderes man og dejlige søn. Det var tydeligt, at moderen gerne ville vise sin familie. Igen et tegn på, at vi har et meget nært personligt forhold til alle på Horizonte.

Nu bliver det ikke ret meget bedre!

Og nu truer aftensmaden.


Første cykeldag på Mallorca

Torsdag inden afrejsen fik jeg den sidste Atlasbehandling af Morten Lauridsen. Den var ikke så smertefuld, som den første. Venstre ben, mit store problem kom under behandling fra storetå til hofte. I dag har jeg cyklet, dog med lidt smerter i venstre ben, men ikke kraftesløst, kunne jeg træde igennem. Nu skal jeg bare genoptræne musklerne. Jeg er lidt, meget imponeret.Comments


Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page