top of page

To højdepunkter samme dag

15. oktober 2023

Alle 16 fejrer Pia ved morgenbordet


Livet er fyldt med højdepunkter. Søndag den 15. oktober havde to højdepunkter. Pias fødselsdag blev igen fejret her på Horizonte på Mallorca. Skønt hun i så mange år, har beæret os med sin fødselsdag. Denne gang 50 år. Morten havde sørget for fælles bord til morgenmaden, og Pia blev fejret fra morgenstunden og behørigt med flere fødselsdagssange. Det var tidligt, da de fleste skulle løbe 9 km ved Palma Maraton. Desværre var vi ved at drukne i skybrud, men efter festligt morgenbord, klarede det op. Dog var starten på Maraton udsat en time.

Vi stillede med et hold på 13, behørigt i vores Familie- og Horizontetrøjer.


De vækker i øvrigt stor opmærksom her i Palma. I løbet var det den uge generation, der tog teten men alle gennemførte i fin stil. Sofia måtte dog kæmpe med astma og vejrtrækningen.

Så er der fadøl

Da alle var i mål, begyndte styrtregnen igen. Den ældre generation havde et pitstop og fik en fadøl og fødselsdagssange på hjemturen.

Vel hjemme var der fødselsdagsparty på Jesper & Trines altan og den traditionelle fødselsdagskage, og der var igen fødselsdagssange.


Fødselsdagskage og gaver


Pias inviterede på kinesisk restaurant tæt på hotellet her. Det var bare en madoplevelse, og familiehygge. Og igen et par fødselsdagssange. Pia var nok ved at være mættet med sange. Hjemme på altanen var der igen dækket op til fødselsdagsfest med ledsagende fødselsdagssange. Alle var nu velforsynet med mad og drikke, sang og spil og hygge, så nu sluttede igen forglemmelige højdepunkter.


Og så er der fest - igen

Comments


Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page