top of page

Tour de Midtjylland

16. juni 2024.


Det var ikke halvmaratonløb, men Tour de Midtjylland på 100 km, jeg deltog i. Måske lidt for uovervejet. Jeg traf beslutningen lørdag aften, da vejrudsigten var rimelig. Nu er jeg ikke bjerg- eller bakkerytter, men selv om der stod 1.300 højdemeter, var jeg rimeligt optimistisk. Men arrangøren, Allan Johansen, havde fundet mindst 10 stigninger på 10% eller mere på ruten i en pragtfuld natur. Jeg kørte kun i et felt ud af byen, og herefter var det på hjul af en 2-3 stykker eller alene, og levede op til The Lonely Rider, som jeg fik som kælenavn/øgenavn da jeg kørte licensløb. Jeg var egentlig aldrig i krise, og kørte igennem på en flaske i mit eget tempo på 20,3 km/t i en tid på 4:45:21 t. Her skal så lige nævnes, at jeg kom på en udflugt grundet et misvisende skilte, ikke arrangørernes, efter Boes. Det gav lige 6 km ekstra. Der var også andre, der blev snydt af det famøse skilt. Så min reelle tid var nok omkring 4:30:00. Efter denne oplevelse ventede der en stadionpølse med tilbehør og en kold øl, inden turen gik hjemad igen. En dag med 121 km i alt i den skønne danske natur, og efterfølgende nedtur med de danske fodboldspillere.

 

Comments


Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page