top of page

Udfordring i Herning

16. september 2023

Nu skulle det prøves. Tjørring Cykelmotion arrangerede løb, og jeg stillede op for at afprøve benene i et løb. Og de blev afprøvet. Jeg havde valgt ruten på 95 km, og ifølge proportionerne med 549 højdemeter. Der blev lagt ud med lyn og torden, 35-40 km/t, så efter 5 km valgte jeg at leve op til mit rytter-pseudonym, The Lonely Rider. Således tilbagelagde jeg de sidste 90 km i med- og modvind, på en rute med en enkelt lang og hård stigning, men oftest med lidt stigning på 1,5 - 2%. Jeg sprang depoterne over og kom i mål med 25 km/t som The Lonely Rider. Jeg har haft lidt fantasi om at køre et par licensløb igen, men den fantasi blev til utopi. Vejret var aldeles fremragende, nærmet sommervejr. I mål ventede en kold fadøl og en pølse. På de sidste km tænkte jeg lidt tilbage. Ja, nu har du snart kørt 95 km. Men jeg fatter ikke, hvordan jeg kunne køre 200 km mere i 11 dage på turen til Portugal. Men gik det jo også nedad.

Jo, lidt kriblen i benene ved en løbsstart, men det blev afløst af smerter.Comments


Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page