top of page

Unge i Sabro


Så gik jeg hen og ytrede mig på Facebook. Det gav over 200 reaktioner, og kun nogle ganske få negative.


I aftes kunne jeg her på Højvej 33 høre høj musik, vist nok fra området nede ved skolen. Jeg glædede mig over, at de unge kunne fejre pinsen. Musikken var lidt høj, men sluttede ikke særlig sent. 2. pinsedag ville jeg så lige tjekke området omkring skolen. Umiddelbart var der ingen affald, men jeg fandt en knust flaske i skolegården. Jeg overvejede et par muligheder. Tag et billelede og på Facebook med det. Heldigvis besindede jeg mig, for for 30 år siden kunne en af mine drenge have været synderen. Så ihukom jeg den gode historie fra forleden, hvor en løber fik en god dialog med en af vore unge på knallert og fik vendt konflikt til fredelig dialog . Som pensionist har jeg jo god til til at holde øje med andre, men jeg har i det hele taget god tid. Jeg vendte hjem efter en skovl og en kost, og så sendte jeg de unge mennesker en glad tanke og ønske om fortsat god pinse.

De få negative bemærkninger havde slet ikke noget at gøre med vores gruppe at gøre.

Bình luận


Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page