top of page

Valg til LB delegeret offentliggjort

10. marts 2023


Så er valget til delegeret i LB offentliggjort. Tak til alle dem, der gav mig en stemme, men det var ikke nok. Efter 20 år har jeg vel også aftjent min værnepligt. Som delegeret har jeg været med til at prægede store udvikling, LB har gennemgået. Fra dengang, da det ofte var et problem af få folk valgt som delegeret til det netop overståede valg, hvor der var 15 opstillede til 7 pladser. Her kom der sund fornyelse, da 4 af vi ”gamle” måtte aflevere pladsen til nye kræfter. Det kan vist betegnes som en værdifuld del af demokratiseringsprocessen. Som delegeret har jeg desuden haft fornøjelsen af at afvikle Giv 24 Timer for Syge Børn med et lokalponsorat fra LB, og LB som hovedsponsor. Jeg håber, at jeg fortsat kan finde opbakning hos de delegeret i mit område til at fortsætte med LB som hovedsponsor.

Comments


Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page