I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Debatindlæg

Sjov i børnehøjde.

June 18, 2020

1/10
Please reload

Specielle Nyheder

Sommer på vej

February 14, 2018

 

 

 

 

 

Endelig kom der lidt sommer i udestuen. Temperaturen kom op på 20° C. For flere år siden sad vi her en januardag i solskin og 7° C og ½ meter sne i haven, så det lysner. Ellers er dagen præget af H.K.H. Prins Henriks død. Jeg kan kun udtrykke stor respekt for ham og kongehuset. Ikke mindst deres beslutning og om hvordan, H.K.H. Prins Henrik skal "begraves". Det fortjener stor ære og respekt. Jeg kunne så ønske, at alle andre såkaldte "eksperter" kunne vise den samme respekt, og lade være med at kloge sig. Ære være H.K.H. Prins Henriks minde.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Arkiv