top of page

Gulddagen


Det blev en fantastisk afslutning på vore guldbryllupsdag med festen på Amstrupgaard. Her blev vi modtaget med en ny æresport, fakler og velkommen familien Søndergaard skrevet på tavlen. I døren stod en fra personalet og tog imod gæsterne. Nu kan vi godt rose maden, for vi har ikke selv lavet den, og gæsterne var meget tilfredse. Det var en udsøgt 3-retters menu. Senere kaffe og natmad, og pludselig var guldbryllupsdagen gået. Forinden havde vi en formidabel aften med gæster. Der var indslag mange festlige, varme, sjove og herlige indslag. Således kunne vi drage hjem med masser af gaver og skønne minder, som vil fylde hverdagen i mange dage fremover. Jeg vil ikke nævne dem alle, men Emmas sang og guitarspil til Puf. Den sang og Emmas skønne stemme smelter alle hjerter, så tårerne står i øjnene. Jeg ved, at det måske er en børnesang, men den siger så meget, og når Emma synger Puf, bliver jeg henført til en helt anden verden, og alle gæster havde det på samme måde. Men mange andre sange og talere rørte os også meget.

Og i løbet af de sidste par dage, har vi fået et væld af hilsener på facebook. Det bvrmer meget og rører os lige indi hjertetet, selv den biventrikulære pacemakeren viberer. Vi skal bruge den kommende uge til at fordøje al den medleven og lykønskningerne fra nær og fjern.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page