I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Debatindlæg

Sjov i børnehøjde.

June 18, 2020

1/10
Please reload

Specielle Nyheder

Giv 24 timer i nyt look

March 28, 2018

 

Der igen nyt om Giv 24 timer til Syge Børn. Jeg har fået sponsoreret nyt cykeltøj med logo af LB forsikring. Det meste af familien kan nu køre med PR for både LB Forsikring og Giv 24 timer til Syge Børn. Det er også lykkedes at reducere skiltepligten betydeligt. Vi skal nu, som alle andre med arrangementer rundt om Brabrand Sø kun sætte 2 færdselstavler op. Tidligere var det seks. Det letter arbejdet betydeligt om morgenen. Og de 4 andre skilte, vi har sat op, havde ingen relevans med hensyn til trafiksikkerhed. Desuden blev det til 63 km rundt om Brabrand Sø med sneflokke om ørerne.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Arkiv