I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Debatindlæg

Sjov i børnehøjde.

June 18, 2020

1/10
Please reload

Specielle Nyheder

Nyt fra Giv 24 timer

April 28, 2018

 

Så blev hjemmesiden opdatere. Således kan der nu på siden 24 Timer læses om Giv 24 timer til Syge Børn 2018 ved at trykke på knappen Deltagerinfo. Samtidig har jeg fået opdateret deltagerlisten, så alderen på deltagere passer. Jeg har udeladt mail-adresser, for det er vel kun mig, der har brug for dem. Alt dette har jeg faktisk fundet ud af på egen hånd på en stille lørdag med sol og regn. Ikke noget problem for IT-nørden, men en kæmpe sejr for en som mig. 

I morgen skal jeg så sige tak for sidst til Kim Knudsen, der sammen med sin makker kørte et kæmpesponsorat fra hjem til Giv 24 timer sidste år via sponsorat fra Hvorslev Lions Club.  Det er et motionsløb, med navnet En forårsdag i Gudenådalen. Vi bliver ikke i dalen. Kort efter start er der en voldsom stigning. Jeg har valgt 4 runder, godt 67 km. Løbet er oprindeligt startet af min gode cykelven Villy Christensen. Nu må det godt regne af, så det bliver en forårsdag, og ikke et helt andet sted.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Arkiv