I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Debatindlæg

Sjov i børnehøjde.

June 18, 2020

1/10
Please reload

Specielle Nyheder

E & L Fonden uddeler gave

May 19, 2018

 

 På en helt usædvanlig god pinselørdag var der uddeling fra E & L fonden. Bag fonden står Emil og Lauge, men mor og far, Lise og Jakob som fondsbestyrer, Den flotte farfars-dags- og farmors-dags-gave var en WORX, en robotplæneklipper.  Man bliver lidt stum og rørt af ren glæde.  Robotten er installeret, og har været på arbejde, og det foregår næsten lydløst, så jeg kan klippe græs på en dejlig solskinspinselørdag. Inden jeg kom så vidt, havde jeg et par alvorlige samtaler med min nye havehjælp, der lige skulle drille og klippe ledningen over.

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Arkiv