I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Debatindlæg

Sjov i børnehøjde.

June 18, 2020

1/10
Please reload

Specielle Nyheder

Fætter & kusinefest

September 1, 2018

 

Også på min fars side holder vi fætter & kusine-fest. Det sker hver andet år. Sidste år var vi hos os. I år var det så et led længere ude, men det gjorde ikke festen ringere. Der kunne samles 29 kusiner, fætre, tilgifte, og efterkommere. Der var en højtidelig, festlig start i Agersted kirke, og derefter fulgte resten af dagen med  hyggelig og udsøgt festmiddag i Møllehuset i Aså. Jeg er fortsat den yngste af de "ægte" fætter & kusiner, men hvor er det skønt at mødes med dem, der er et "par" år ældre og udveksle gamle minder.  Jeg husker de fleste set fra en barns øjne. ved kaffebordet. I næste led havde  Ellen-Merete & og Rosa-Marie med tilgifte sørget for, at det blev en fest. Tak for det.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Arkiv