I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Debatindlæg

Sjov i børnehøjde.

June 18, 2020

1/10
Please reload

Specielle Nyheder

En tur i det flade

October 5, 2018

 

Mens vi nyder det gode vejr, motionerer vi også lidt. Den solide morgenmad, og den lækre aftenbuffet kan let sætte sine spor. I øvrigt er det mere godt nyt til ungerne. Der er sodavand ad libitum om aftenen.  Karen går sine mange km hver dag og min tur blev på  84 km. Desværre har jeg fået en mindre siddesår, og der bliver nok kun større. Ellers er vejr og hotel Horizonte helt i top. Vi møder hver dag nye, gamle venner, som hilser hjerteligt. Karens gode veninde Antonia er helt overstrømmende. Med en floskel fra reklamen: Livet er dejligt!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Arkiv