top of page

80 års fødselsdag


Jeg kan godt forstå, at Jakob kigger forelsket på sin dejlige kone Lise.

Ellers havde han fået tæsk.

Det er ikke hver dag, man er til 80-års fødselsdag. Nu var den så delt i 2 X 40, så så det var unge mennesker, vi var sammen med i lørdags. Det var så også indflytterfest, igen!!! så der var rigtig meget at fejre. Når vores yngste fejrer sin fødselsdag sammen med sin kone, og de markerer indflytningen i alle tiders dejlige hus med søkig og det hele, så bliver man da glad i låget. At de også kan samle en stor gruppe glade og skønne venner og os lidt ældre, gør det hele til en udsøgt festdag. Og det blev det. En forrygende stemning, lækker mad, rigtig hyggelig og vedkommende snak. Intet manglede. Dog havde Emil ment, at vi godt kunne betale for drikkevarer! Vi savnede blot vores mellemste, Morten og Pia, men de måtte melde afbud. Dem var vi jo også sammen med om fredagen til Emmas fødselsdag.

Jeg er ikke meget for reklamer.

Men livet er jo dejligt.

Og så fik jeg lige et hint fra Lise.

Jakob blev på dagen udnævnt til Lord Jakob.

Han besidder nu en kvadratfod jord i Skotland.

En gave fra de to søskende, med koner.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page