top of page

24 Timer slutter i solskin


Efter en hård nat, fik de seje en pause med frisk morgenbrød, og solen blev os venligt stemt, så vi slutte i strålende solskin. Afdelingssygeplejerske Bente Majgaard kunne således skyde løbet af for de 67 deltagere kl. 12.00. Her ventede der lækker sponsorkage kage.

Det var meget hårdt at køre i 24 timer, husker jeg. Det var meget hårdt at se de seje køre 24 timer uden selv at deltage. Nu så jeg rigtig i deres ansigter, hvor hårdt det er. Jeg troede min rekord på 637 km blev slået i år, men den står stadig.

Vi er dybt imponeret over de mange sponsorater. Min tidligere skolesekretærs barnebarn Thit Pape sponsorerer 50 kr. Nicolaj Rytter kører med sine 501 km og sponsorer 16.032 kr. i sponsorkassen. Således sidder jeg her og ”møder” hver enkelt deltager og sponsor, og sender dem en varm tak. Vi sidder her og gør weekendens mange resultater op, og vi bliver dybt rørt over den kæmpe opbakning vi får alle steder fra.

Nicolaj slår alle rekorder for sponsorering med 16.032 kr.

Emil 9 år tramper 133 km hjem.

Lauge 6 år stamper og snakker sig igennem 76 km.

Celina 14 år tager 38 km , men tvillingsøsteren Thea tager 19 km.

Det var de yngste børnebørn, altså Ikke Nicolaj.

J. O. Byggefirma har taget Giv 24 Timer til sig. De sørgede for indskrivningstelt og pizza og afslutningskage, og giver yderlige kontant sponsorat. Dejlig med en gammel elev, der støtter sin gamle lærer.

Vores fremragende reporter på stedet Peter From lever flotte omtaler i https://voresbrabrand.dk/, og jeg kan ikke skrive det bedre.

Her på siden kommer der løbende opdateringer i takt med, at kontorarbejdet skrider frem.

Her er det foreløbige løbsresultat. Jeg modtager gerne rettelser. Der mangler lidt alder på flere!

Senere følger opgørelse over sponsorater og startgebyr, som jo er det mest spændende.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page