I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Debatindlæg

Sjov i børnehøjde.

June 18, 2020

1/10
Please reload

Specielle Nyheder

Sultestrejke

September 28, 2019

 

Efter sammenstødet med jorden i går, har jeg egentlig besluttet at gå i sultestrejke. Men det ødelagde  de lækre anretninger Horizonte stiller til skue og fri tagselvbord. Jeg har altid troet, at man skulle smage på det hele, men nu vælger jeg lidt ud, og håber, at næste møde med jorden ikke bliver så voldsomt. Selv om der er smerter i knæ, skulder og lidt asfalteksem på albue og ryg, gentog jeg gårsdagens tur, uden styrt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Og der er også is.

 

God apetito

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Arkiv