top of page

Hjertemassage


I dag var det så kagedag igen. Aftalen med Harlevbageren er, at når vi har købt morgenbrød og kaffe for 1.000 kr. sponsorerer han en Hjertekage. Desuden havde holdkaptajnen små skarpe med. En tand, ikke på klingen eller i kransen, men i gaben var blev fjernet med de deraf følgende gener, så han lod cyklen hvile. Men han kunne godt bruge munden.

Lad det være sagt med det samme. Jeg ville egentlig gerne sove længe, gerne til kl.10.00. Men det sluttede for flere år siden. Nu vågner jeg gerne 3-4 gange om natten for at se, om der er en besked fra min monitor. Det sker, og det er da betryggende, at de på Skejby følger mig og min mekaniske doping. Nu ved jeg ikke, om det er hjerteifucienspatienterm med tilhørende medicin eller alderen der gør, at jeg oplever at være på arbejde hele natten. Først når jeg vågner får jeg lige klarlagt, at jeg er pensionist og ikke arbejdsramt mere. Jeg føler, at jeg burde få nattillæg med alt det jeg udretter om natten. Måske skulle jeg starte et nyt parti. Natarbejdernes parti er vel sort, så hvad med De sorte Engles Alliance med Krav om Nattillæg? Det virker let og mundret.

Det var dog en fornøjelse at cykle, selv på min gamle vintercykel, sammen med hjertevennerne.

Og jeg fik sendt lidt flere mails, men stødte ind i det samme problem med YouSee.

Lidt doping skader ikke

Vi er meget sociale. Ingen bliver ladt alene tilbage.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page