top of page

Total fiasko


Så sluttede en meget opreklameret sportsbegivenhed med total fiasko. Danmark røg ud af EM stort set inden turneringen begyndte. Det var beskæmmende at se et helt hold stort set uden udstråling. Der var ingen kollektiv gejst på holdet. Når det gik godt, de få gange, var der kun spredt begejstring. Når det gik galt, som det mest gjorde, var der ingen sammenbidt vilje at spore, men nærmest resignation. Næsten som eksperternes analyser, som også var total fiasko. Vi skal jo nok komme videre, for vi er jo verdensmestre!

I alle krisesituationerne var træneren handlingsllammet.

Men eksperterne fejlede også totalt. De to skærmeksperter, Thomas Kristensens og Bent Nyegaards forhåndsanalyser var, at Island, Ungarn og Rusland ikke var værdige modstandere for Danmark. Allerede her blev jeg bange for resultatet. Hvordan kunne de to tro, at de tre hold var kommet til EM ved at spille hyggebold? Efter det første nederlag havde de ikke mod til at indrømme, at deres analyser havde været helt forkerte. Efter det uafgjorte resultat, var der heller ikke spor selvransagelse. Der var endda plads til totale fejlinformationer til seerne. Den ligegyldige sejr,ville kun med nød og næppe have sendt dem videre, hvis Island havde hjulpet Danmark. Mon ikke de to herrer trænger til at få en pause?

Total fiasko med en total publikumsopbakning.

De viste klasse.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page