I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Debatindlæg

Sjov i børnehøjde.

June 18, 2020

1/10
Please reload

Specielle Nyheder

Sol...sort

March 21, 2020

Igen en solrig dag. Vores solsorte starter den skønne morgensang omkring kl. 5.00. Jeg tager tid i morgen tidlig. Efter c. ½ timer bliver der stille igen. Jeg tager tid i morgen tidlig. Samtidig nyder vi mange andre af havens ugle i denne tid, hvor der er så stille.

 Det blev dogen cykeltur. Nu skulle kadaveret testes. Jeg satsede på 60 km, men da jeg nåede Sabro efter rundturen, manglede jeg to km. Da krampen satte ind ved lyskrydset i Sabro, måtte jeg trille hjem, og nyde Karens lette frokost i haven. 

Men nu er jeg igen blevet farveblind på ruten.

Gad vide, om det er en virus. Jeg kan ikke tage print screen, som sagt virker farverne ikke altid.

Og i denne tid, kan man jo ikke bare få hjælp.

 Og så fandt jeg farverne igen

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Arkiv