top of page

Mere take in

Og det er hjemmelavet guf

Nu er det blevet en vane med take in. I aftes kom så familien fra Hørning, Freja, Tobias, Emma, Pia og moren med lækre hjemmelavede kaloriebomber til aftenkaffen. Det begyder at kunne ses på vægten, altså min.

Derfor måtte der en cykeltur til at stabilisere lidt. Det gik fint udad i næsten medvind. Det blev Hammelruten med nogle kilometers tillæg. Der er godt nok stigninger på den rute, og mere end Pøt Mølle. Den er dog værst, over 11%. Jeg måtte lige tage et billede 100 m før toppen. Det blev desværre rystet, da min puls var på 208. Efterhånden tog vinden til, og der var voldsom side-og modvind hjemad. Jeg måtte lige runde Sabro en ekstra gang for at op på 65 km.

Lidt havearbejde fik pulsen ned herhjemme, og sukker balancen blev stabiliseret med ovenstående.

I aften skal vi se en god film i TV....., men der er ingen.

65 km i sol, blæst og op og ned

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page