I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Debatindlæg

Total dovenskab

October 7, 2019

1/10
Please reload

Specielle Nyheder

Igen mundlam

May 15, 2020

 

 

 Igen gør Århus Stiftstidende mig mundlam. De har nogle enormt dygtige journalister og lederskribenter. Nu er det måske mest fordi, jeg er enig med dem, og det er der måske ikke alle, der er. Dog må alle fornuftige mennesker kunne se, at de oftest har ret. Det fritager mig meget praktisk for at komme med indlæg.

Nu er Aros ligesom bragt lidt ned på jorden med ovenstående leder. Flere har fulgt op, både fra avisens skribenter og almindelige menige mennesker. På samme måde har den nylige begravelse fået mange undrende bemærkninger.

Jeg læste også denne blog fra Jyllandsposten.

https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/jensphilipyazdani/

Min kommentar er, at såvel forfatteren som skribenten er kendetegnet ved at have samme begænsende ordforråd, og digteriske evner. De kan få pis til at rime på lort.

 

Derfor må jeg ty til mine egne input og min egen hjemmeside.

Igen har jeg tre valg.

At spare penge til frisør.

At få en langtidsholdbar frisure.

At lade Sara bestemme i Salon Sara, Hadsten.

Jeg indfriede mit tidligere løfte om at betale dobbelt,

når frisørerne igen kunne klippe,

og lod Sara bestemme     

                             

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Arkiv