I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Debatindlæg

Sjov i børnehøjde.

June 18, 2020

1/10
Please reload

Specielle Nyheder

God sommer

July 1, 2020

 

Jeg kan kun ønske alle en god sommer. Jeg ønsker for alle jer, der har holdt hjulene i gang, at I får en velfortjent ferie sammen med jeres kære. Jeg ved også, at der er mange, der har måttet se sit arbejde forsvinde, og som sådan ikke ser frem til ferie på samme måde. Jeg er bare som pensionist dybt taknemmelig for jeres indsats. Jeg glæder mig hver dag over at se alle de dejlige børn boltre sig rundt omkring os.

Jeg har det privilegium at kunne nyde min familie og børnebørn, men også det privilegium at nye mine cykleture.

I dag blev det en alternativ rute, da der var afbud fra alle mine hjertevenner. Det blev 61 skønne km i nabolaget.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Arkiv