top of page

Den brændende kærlighed

Hvem vidste, at Den brændende kærlighed findes i Galten? Det gør den. Her ligger en lille restaurant med navnet Den brændende Kærlighed. Efter onsdagscykelturen med hjertevennerne, havde vi booket stegt flæsk og opfordret hjertevenner il at slutte sig til. Vi var 12 hjertevenner. Aldrig har jeg fået så godt stegt flæsk i så godt et selskab. Velsteg og med sprød svær, altså flæsket, dejlige så kartofter og en rigtig lækkert tyk persillesovs og røderbeder som tilbehør. Efter dagens cykeltur, spise vi vist som svi., men det var altså godt. Jeg tror også, at vi var lidt støjende, for alle hjertevenner boblede af godt humør, som sædvanligt. Samværet med dem, er min bedste hjertemedicin.

Forinden havde vi om formiddagen onsdagscykeltur. Ja, nogen havde. Jeg punkterede ved halmværket i Sabro, og igen i Mundelstrup Stationsby. Så ringede jeg for at blive afhentet af chefen hjemme, men kørte til bageren i Harlev. Egon havde valgt at lade sig gifte væk, og i den anledning gav han både rundstykker, kaffe og små skarpe.

Således blev det en aldeles skøn dag.

Egon er den glade giver Enevoldsen holder styr

Der udveksles kloge ord

Der holdes afstand

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page